Strijkend Administreren

Sinds maandag 15 juni zijn Jochella Was- en Strijkservice en Administratiekantoor FiHansieel gevestigd in Winkelcentrum Walburg. Beide bedrijven worden gerund door Hans Oosterwijk en Ritchel Oosterwijk-Bunayog. 

Al jaren werken zij samen in het Administratiekantoor voor vele klanten uit diverse branches. De diensten die zij aanbieden bestaan onder andere uit het bijhouden van de complete administratie van klanten, alle belastingaangiften, opstellen van de jaarrekening en financieel -en belastingadvies. 

Administratiekantoor FiHansieel bestaat sinds 2007, gestart als eenmanszaak. In 2012 werd de eenmanszaak omgezet een Vennootschap Onder Firma en zijn echtgenote Ritchel mede-vennoot. Op fihansieel.nl vindt u meer informatie over al onze diensten.

Strijkservice​

Ritchel houdt erg van strijken en daarom besloot zij enkele jaren geleden om samen met haar echtgenoot Jochella Was- en Strijkservice te starten. 

Tot maandag vanuit huis, maar nu in het mooie winkelcentrum Walburg. Als u boodschappen doet in het winkelcentrum kunt u meteen uw was- en/of strijkgoed afgeven in de winkel. 

Via de website jochella.nl geeft u uw was -en/of strijkopdracht op en vervolgens brengt u uw kleding naar de winkel aan de Dollard 52 in Winkelcentrum Walburg. 

Tegen een vergoeding haalt en brengt Jochella uw kleding ook bij u thuis op.