Uw strijkgoed snel en goed weggewerkt? Laat het over aan Jochella Was- en Strijkservice!

Nadat het wasgoed uit uw wasmachine komt bent u vaak heel veel tijd kwijt aan het uit sorteren van de gewassen kleding, beddengoed en ander textiel. Sommige stukken kunnen na vouwen zo de kast in, ander wasgoed moet eerst gestreken worden. En wie vindt dat nu niet een vervelend karweitje?
Bijna iedereen toch? Gelukkig is Jochella Was- en Strijkservice er om u dit vervelende karweitje uit handen te nemen.

En dat kan heel eenvoudig en snel. U vult het bestelformulier op deze website in, betaald het totaalbedrag via Ideal of bankoverschrijving en Jochella komt op het afgesproken tijdstip voorrijden om uw strijkgoed op te halen. Of u levert uw strijkgoed zelf af in onze winkel in Winkelcentrum Walburg.
U vindt ons boven op de 1e etage, via de roltrap bij de Bras naar boven en dan direct naar rechts. Vervolgens gaat Jochella Was- en Strijkservice aan de slag met uw kleding en zorgt dat alles keurig netjes gewassen en/of gestreken weer bij u thuisbezorgd wordt of door u kan worden opgehaald.

Sinds kort verkopen wij ook heerlijke geurende wasparfums, om uw wasgoed een subtiele en lekkere geur te geven. Doe 2 dopjes in het bakje waar u normaal wasverzachter in doet en uw was komt behalve schoon ook heerlijk ruikend uit uw wasmachine. Gebruik er geen wasverzachter bij! Ook kunt u – indien u door ons uw was laat wassen – ervoor kiezen om uw was een door u zelf gekozen geur mee te geven. Momenteel hebben de keuze uit 6 verschillende geuren, maar binnenkort wordt dit uitgebreid met nog eens 6 geuren. Kijk in de webshop om de geuren te bestellen.